PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTORIA L’OLLERIA 3 – 4 UD.CARCAIXENT

futbol

Publicado en septiembre 23, 2014 con Sin Comentarios

El dissabte l’UD.CARCAIXENT, comença el seu cami per la Primera Regional en el Grup VI i la primera visita fou al camp de “La Solana” en L’Olleria.

Comença el partit amb nerviosisme per part dels nostres i els locals portaren l’iniciativa fins que aplegá el primer gol de Xurri. Aquest gol pareix que desperta a l’equip i en dues jugades a baló parat (una falta de Salva Gascon i una treta de banda que remata Baldo) aconseguirem remuntar abnas del descans.

La segona part comença practicament com la primera, peró en una contra Adrián Ferrandis aconseguia el 1-3, pero l’alegria durá poc perque un altra vegada Xurri acostaba als locals al marcador 2-3.
A continuación L’Olleria es quedà amb 10 jugadors per expulsió de Kaxi, fet que aprofitarem per aconseguir el 2-4(segon de Baldo). Pero un altra vegada Xurri (HatTrick) posà emocio als minuts finals aconseguint el definitiu 3-4.

Resumint, lo millor els 3 punts i el haver pres el contacte a la categoría, on la lluita i entrega en cada partit será la clau per continuar sumant.

ALINEACIONS:
UD.CARCAIXENT: Fran, Josep, Jose Carlos, Baldo, Palero, Arturo, Gascon, Adri, Jorge, Adrian Ferrandis i Diop. També jugaren Juanjo i Alvaro

L’OLLERIA C.F.: Ramón, Jordi, Juanga, Honorio, Sito, Javi, Lorente, Pitu, Manolo, Xurri i Miguelet. També jugaren: Rafa, Fran, Kaxi i Moha.

Comentarios para PRIMER PARTIT I PRIMERA VICTORIA L’OLLERIA 3 – 4 UD.CARCAIXENT estan ahora cerrados.