Sergi Moyano presenta el documental “Fent Memòria… RTVV” a Carcaixent

canal9-1

Publicado en junio 05, 2014 con Sin Comentarios

El divendres 6 de juny a les 19:00h de la vesprada, a l’Auditori Municipal “les dominiques” (c/ Rector Monzó, 2) de Carcaixent (València), es realitzarà la xerrada i presentació del documental “Fent memòria… RTVV”.

Es tracta d’un treball fet per dos joves carcaixentins de 13 anys i gravat a la ciutat de València on allí parlen amb alguns dels extreballadors de la Ràdio i Televisió públiques valencianes. Esther Andrés feu de càmera, mentre l’altre jove Sergi Moyano exerceix d’entrevistador als distints presentadors de la ràdio i televisió que hi intervenen, com són Xelo Miralles, Frederic Ferri, Amàlia Sebastián, Genar Martí i Clara Castelló que expliquen amb detall què és el que va passar i per què, fent memòria de tots els anys de Ràdio Televisió Valenciana.

Comentarios para Sergi Moyano presenta el documental “Fent Memòria… RTVV” a Carcaixent estan ahora cerrados.