El mundial arriba al centre comercial

Publicado en junio 02, 2014 con Sin Comentarios

Carcaixent (2 de juny de 2014). Pocs esdeveniments esportius generen tant interés com un Mundial de Futbol: un gran espectacle amb 64 partits que prometen emoció i agitació i que mobilitzarà nombrosos aficionats. Per això, el centre comercial Ribera del Xúquer ha fet una campanya especial de suport a la selecció espanyola, en la que els aficionats podran compartir la seua ànsia de gols, seguir els partits clau i sobretot, disfrutar de la gran festa de Brasil 2014.

El CC Ribera del Xúquer se suma a la marea roja amb un espai molt especial en la seua àmplia terrassa exterior, que ambienta i recrea tota la passió de viure el mundial com en un estadi de futbol. Per a això, s’oferirà la retransmissió en directe dels partits que dispute la selecció a través d’una pantalla gegant que permetrà seguir còmodament les trobades.

Els assistents també podran optar a les samarretes de “La Roja” que se sortejaran durant els partits. I per a amenitzar la retransmissió, els establiments de la zona de restauració oferiran promocions especials amb què disfrutar d’un bon mos a preus assequibles mentres es disfruta del futbol. Paral•lelament, tots els caps de setmana de juny es faran activitats per als més menuts, en les que també l’esport rei serà el protagonista.
Animació, chutagol, tallers, regals i moltes més sorpreses gratuïtes per als membres del Club Riberland.

I per a recolzar de manera encara més especial a la selecció espanyola, fer compres en el centre en les pròximes setmanes té premi: del 12 de juny al 13 de juliol (o fins a fi d’existències) només cal anar al punt d’informació amb els tiquets de compra a partir de 20 € i arreplegar un regal.

Més Informació:
Retransmissió en directe dels partits de la selecció (en la pantalla gegant de la terrassa exterior)
Divendres 13 de juny a les 21:00 h: Espanya – Holanda
Dimecres 18 de juny a les 21:00 h: Espanya – Xile
Dilluns 23 de juny, a les 18:00 h: Austràlia – Espanya
Partit d’octaus, previst per al dia 28 o 29 de juny a les 18:00 h.

Activitats Lúdiques
Chutagol i pintacaras: caps de setmana de juny, de 18 a 21 hores

Font: CC. Ribera del Xúquer

Comentarios para El mundial arriba al centre comercial estan ahora cerrados.