UD.AT.CARCAIXENT 1 CD. CONTESTANO 0

UD AT Carcaixent

Publicado en mayo 12, 2014 con Sin Comentarios

Victoria necessària i sofrida, en un “Quatre Camins” amb una de les millors entrades de la temporada i en aquest partit si que la grada fou el jugador nº 12.

El partit comença amb dos pals en la mateixa jugada i en el minut 1, un remat d’Adri Guillem i el rebuig que engalta Zapata.

A partir de ahi el Contestano comença a assentar-se al camp e intentava aconseguir l’objectiu que tenia per al partit de hui, la permanència matemàtica, intentant-ho però sense massa fortuna.

La segona part comença amb l’expulsió del visitant Eric lo que en teoria facilitava les coses per als locals, en la treta de la falta que ocasionà l’expulsió, es va anul·lar un gol al Carcaixent.

El temps passava i no arribava el gol de la tranquil·litat, per contra el Contestano amb 10 esta jugant sense massa complicacions. A mesura que se acostava el final el nervis començaren a notar-se fins que en una treta de corner, Eusebio rematava al fons de la xarxa, portant el deliri a la graderia.

Els 10 minuts que restaven a la fi, semblàvem eterns i amb la por al cos per si alguna contra tirava per terra tota la feina feta.

Al final xiulà l’àrbitre la fi i el nervis portaren a que el jugador del Contestano Hanniel agredira al nostre jugador Zapata, el que origina una xicoteta trifurca degut a la tensió acumulada durant el partit.

De moment primera final de les tres que restaven superada, guanyant les dos que resten els deures, esperem, estarien fets.

Mes informació: http://www.udatcarcaixent.com/3/post/2014/05/crnica-32na-jornada.html

Vanguardia-esports-275x100

Comentarios para UD.AT.CARCAIXENT 1 CD. CONTESTANO 0 estan ahora cerrados.