Doble reforç per aconseguir l’objectiu

UD AT Carcaixent

Publicado en mayo 01, 2014 con Sin Comentarios

Després d’unes setmanes de treball la secretaria tècnica de l’U.D. AT. CARCAIXENT aconsegueix l’incorporació de dos reforços per tal d’afrontar l’últim tram de la lliga i aconseguir l’objectiu de la permanencia.

El primer es tracta d’un jugador de banda esquerra jove, anomenat futbolísticament “Juanvi” Juan Vicente Fuertes Zapata, naixcut l’any 1990 i que ha jugat en les categories inferiors del Valencia en l’època de Cadet Autonòmic i també com a Juvenil en la Lliga nacional. Com amateur ha jugat en la Regional Preferent Grup II, en equips com el LLiria i el Xiva.

El segon reforç es tracta d’un vell conegut per Carcaixent que ja juga en la temporada 2011-2012 i ajuda moltíssim a l’equip en les ultimes jornades també, es tracta de Xavi Aliaga i que després de jugar ací es desplaçà l’U.D. Castellonense on disputà una temporada encara que no completa per una lesió que patí. Ara es trovaba jugant al Senyera i la seua demarcació es de mitja punta.

Amb aquestos reforços que poden debutar este proper dissabte en Canals, es tanca la plantilla amb l’únic objectiu d’aconseguir la permanència quant abans millor.

Sort Juanvi i Xavi!

Amunt U.D. Atlètic Caracaixent!

Vanguardia-esports

Comentarios para Doble reforç per aconseguir l’objectiu estan ahora cerrados.