“Entre la vida i l`amor”, de Andrea Escandell, història guanyadora del concurs CARCAIXENT ENAMORADA

Publicado en febrero 13, 2014 con Sin Comentarios

Andrea Escandell Bartolomé és la guanyadora de la primera edició del concurs d’històries d’amor “CARCAIXENT ENAMORADA”. Estudiant de Filologia Anglesa de 21 anys d’edat viu a Carcaixent i esta és la seua meravellosa “ENTRE LA VIDA I L`AMOR…”

Carcaixent, 14 de febrer del 2014

Obscuritat, tristesa, ansietat, soledat, i una llarga enumeració de lúgubres sentiments és el que m’envaïa l’ànima des que ell ens va deixar. Negre era tot al meu voltant, el Sol es va apagar, les estrelles deixaren de brillar… Tot havia perdut la seua essència. La vida ja no era res més que veure passar els dies, esperant el meu moment, el moment d’anar amb ell, tractant d’imaginar com serà el lloc on deu estar, imaginant una vida sense vida, sense traure res en clar.

I de sobte, tu em tornares l’esperança. La teua mirada aparegué per a il•luminar de nou els meus dies, el teu somriure vingué a pal•liar el dolor més profund que dormia al meu interior. Eixes carícies, eixos besos que somnie cada nit, cada dia, a cada moment que estic lluny de tu, em fan sentir més viva que mai. Compartir amb tu cada moment, tant els bons com els dolents, els converteix a tots i a cada un d’ells en especials, incomparables.

Amor meu, tu eres el motiu pel qual m’alce cada matí, amb més ganes que l’anterior, per enfrontar un nou dia ple de noves emocions, nous conflictes que, al teu costat, acaben convertint-se en no res. Però, si algun dia no ho fera, si algun dia no despertara, no vull que pateixes per mi. Per fi l’hauré trobat. Recordarem cada moment que passàrem junts en vida, li contaré detalladament tot el que hem viscut tu i jo, i ens lamentarem per no haver pogut conèixer-te i presenciar els dies més especials per a mi.

Però ja, feliç per haver tornat al meu lloc, et cuidaré des d’allí, més prop del que tu creus. Et visitaré cada nit als teus somnis i, per fi podré donar-te tot l’amor que et mereixes, tot el que no he sabut regalar-te en vida.

T’estime.

Comentarios para “Entre la vida i l`amor”, de Andrea Escandell, història guanyadora del concurs CARCAIXENT ENAMORADA estan ahora cerrados.