EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE CARCAIXENT ELEGEIX LA SEUA NOVA COMISSIÓ PERMANENT

Publicado en enero 31, 2014 con Sin Comentarios

Carcaixent (27.01.2014). El Consell de la Joventut de Carcaixent celebrà el darrer diumenge la seua primera Assemblea General de 2014, on es van presentar noves associacions , liquidaren el pressupost del any anterior i elegiren la nova permanent en una assemblea multitudinària.

L’Assemblea va comptar amb la participació de 18 associacions juvenils (8 d’estes, noves). La candidatura encapçalada per Vicent Pons (Amics de la Muntanya), com a president va ser elegida com a nova permanent, junt a Andreu Talens (COCOES), com a Vicepresident, Jose Gomez (Casal Jove Jaume I-Grup Arrels), com a secretàri, Alba Talens (Agró-La Casa Verda), com a tresorera, i els vocals, Núria Oltra (Casal Jove Jaume I-Grup Arrels), Jose Manuel Escandell (COCOES), Cristina Cucarella (Miratges) i Alejandro Vidal (Amics de la Muntanya).

La nova comissió permanent lamenta el creuament d’acusacions entre formacions juvenils de àmbit polític amb representació a Carcaixent, dies abans de l’Assemblea General. Així mateix ens desmarquem d’aquesta actuació i donem la mà a totes les associacions que estan de ple dret al Consell de la Joventut que tinguen ganes de treballar en activitats. Amb tot açò, i amb vistes de crear una xarxa juvenil, fomentar l’associacionisme, i buscar més participació dels col•lectius juvenils al nostre poble, exigim un espai de trobada per a totes aquestes entitats i ens comprometem a seguir treballant en la línea d’activitats de l’anterior permanent i a aportar-ne de noves juntament amb les noves associacions.

El CJC és l’òrgan de cooperació interassociativa del municipi i està reconegut per l’Ajuntament de Carcaixent com a interlocutor en tot aquells temes que afecten la joventut.

Nota de premsa: Cosell de la Joventut

Comentarios para EL CONSELL DE LA JOVENTUT DE CARCAIXENT ELEGEIX LA SEUA NOVA COMISSIÓ PERMANENT estan ahora cerrados.