Posem en marxa una nova iniciativa fresca, directa i per a tots els públics. “CARCAIXENT ENAMORADA”

Publicado en enero 24, 2014 con Sin Comentarios

Des de Carcaixent Noticies posem en marxa una nova iniciativa fresca, directa i per a tots els públics. “CARCAIXENT ENAMORADA”.

Es tracta d’un concurs de “Histories d’Amor” en tota la seua amplitud. Per a participar no hi ha límit d’edat i la temàtica serà totalment oberta tant a l’amor com al desamor (gènere obert: epistolar, narrativa, poesía…) podent tindre un contingut tant personal, com estar dirigides a objectes, llocs o fets personificats.

Podran estar escrites en Valencià o Castellano i no excedirà de 2 folis. Es valorarà tant la forma, com el contingut, com el fons de les històries a parts iguals.

Els originals es podran enviar sense firma o qualsevol altre element que poguera induir a la identificació de l’autor (s’admet pseudònim) , i no es publicarà la dita identificació excepte el/la guanyadora sempre que l’autor/ora ho desitge. L’únic requisit serà indicar telèfon de contacte per a comunicació en cas de resultar la història guanyadora.

Les històries hauran de remetre’s a info@carcaixent-noticies.com i aniran sent publicades a la Web segons la seua recepció.

En breu comunicarem les bases i premis i vos animem, des de ja, a tots a participar.

Carcaixent Notícies

Comentarios para Posem en marxa una nova iniciativa fresca, directa i per a tots els públics. “CARCAIXENT ENAMORADA” estan ahora cerrados.