Accio Nacionalista Valenciana llamenta l´estat de l´Institut Arabiste Ribera de Carcaixent

Publicado en enero 12, 2014 con Sin Comentarios

Accio Nacionalista Valenciana llamenta l´estat de l´Institut Arabiste Ribera de Carcaixent, i els desperfectes que han aparegut en la frontera de l´edifici.

La Conselleria d´Educacio i Ciegsa han de demanar un peritage lo mes pronte possible, per presentar una reclamacio a l´empresa constructora i aixina fer efectiva la garantia decenal, ya que l´Institut s´inaugurà fa menys de 3 anys, recorda Accio Nacionalista Valenciana en Carcaixent.

Per a Accio Nacionalista Valenciana, no es normal que despuix d´apareixer fisures i despreniments en el trencadis del Palau Reina Sofia de Valencia, tambe estiguen caiguent-se les rajoles del nou Institut Arabiste Ribera de Carcaixent.

Per a Joan Bolinches, lider d´Accio en Carcaixent, l´educacio es clau per a el futur dels valencians. L´educacio no ha de ser camp de batalla politica, a on els partits madrilenys i catalans perseguixen adoctrinar als estudiants, en lloc d´estimular el pensament critic i la llibertat.

Font: Accio Nacionalista Valenciana

Comentarios para Accio Nacionalista Valenciana llamenta l´estat de l´Institut Arabiste Ribera de Carcaixent estan ahora cerrados.