El Club de Futbol Sala Carcaixent naix amb la vocació d’oferir una nova opció d’oci, esport i educació per als joves de Carcaixent

Publicado en octubre 09, 2013 con Sin Comentarios

El futbol sala és un esport molt practicat a Carcaixent. Són molts els xiquets i les xiquets que participen en les competicions organitzades per les Escoles Esportives Municipals en esta modalitat esportiva. I el club germà, el Futbol Sala Carcaixent porta molt anys organitzant les lligues locals amb un notable èxit de participació.

El Futbol Sala Carcaixent, més conegut pel seu acrònim Futsacar va disposar fa anys d’equips federats, tant en categories inferiors com també en sèniors. Van ser molts els èxits aconseguits per estos equips, però per diferents motius fa anys que deixaren de competir. I Carcaixent va deixar de disfrutar del futbol sala federat.

Fa uns mesos ens vam reunir un grup de mares i pares, i també de tècnics del Futbol Sala Carcaixent per tal de tornar a posar en marxa este apassionant esport al nostre poble. Responíem a una necessitat d’un grup de xiquets provinents de les Escoles Esportives Municipals i que volien seguir practicant el futbol sala encara que a un nivell diferent.

La voluntat era la de recuperar el nom del Futbol Sala Carcaixent, però per raons federatives i de Conselleria no pogueren fer-ho, i hagueren de crear un club nou, conservant això sí l’històric nom de Futsacar.

Ara comencen a caminar amb tres equips en categories inferiors, més concretament Infantil, Cadet i Juvenil, i amb moltes ganes se seguir treballant per aquest esport al nostre poble.

El Club de Futbol Sala Carcaixent naix amb la vocació d’oferir una nova opció d’oci, esport i educació per als joves de Carcaixent, contribuïnt així a la formació integral dels nostres fills.

Font: Club de Futbol Sala Futsacar

Comentarios para El Club de Futbol Sala Carcaixent naix amb la vocació d’oferir una nova opció d’oci, esport i educació per als joves de Carcaixent estan ahora cerrados.