Connectar Carcaixent amb la xarxa i la xarxa amb Carcaixent.

logo-portada

Publicado en agosto 02, 2011 con Sin Comentarios

 

Naix ‘Carcaixent Notícies’ un portal amb vocació de servici, d’informar, entretindre, navegar pels racons de la Xarxa i arreplegar la vostra opinió; aspirant a convertir-se en una Web referent per a ‘tots els Carcaixentins’, els que viuen ací i els que ho enyoren, els que van nàixer al bressol de la taronja i als que els han comptat velles histories…, els que la viuen dia a dia i els que la disfruten en festes i vacacions.

Veu la llum ‘Carcaixent Notícies’, connectada a les xarxes socials, per a donar servici a la localitat, potenciar el comerç intern i, fomentar la imatge de la nostra ciutat a propis i estranys.

Esperem vos agrade, vos siga útil i, sobretot, vos entretinga; disculpant les nostres fallades, acceptant i agraint, tot això per endavant, les vostres opinions i propostes.

Intentarem connectar Carcaixent amb la xarxa i la xarxa amb Carcaixent en aquest camí que, amb la major de les humiltats iniciem i, per al qual, agraïm des d’ací les nombrosíssimes mostres de suport i afecte que s’han rebut des de les xarxes socials.

A tots, ¡moltíssimes gracies!

Nace “Carcaixent Notícies” un portal con vocación de servicio, de informar, entretener, navegar por los rincones de la Red y recojer vuestra opinión; aspirando a convertirse en una Web referente para “tots els Carcaixentins”, los que viven aquí y los que lo añoran, los que nacieron en la cuna de la naranja y a los que les han contado viejas historias…, los que la viven día a día y los que la disfrutan en fiestas y vacaciones.

Ve la luz “Carcaixent Notícies”, conectada a las redes sociales, para dar servicio a la localidad, potenciar el comercio interno y, fomentar la imagen de nuestra ciudad a propios y extraños.

Esperamos os guste, os sea útil y, sobre todo, os entretenga; disculpando nuestros fallos, aceptando y agradeciendo, todo ello de antemano, vuestras opiniones y propuestas.

Vamos a intentar conectar a Carcaixent con la red y la red con Carcaixent en este camino que, con la mayor de las humildades iniciamos y, para el cual, agradecemos desde aquí las numerosísimas muestras de apoyo y afecto que se han recibido desde las redes sociales.

¡A todos, muchísimas gracias!

Comentarios para Connectar Carcaixent amb la xarxa i la xarxa amb Carcaixent. estan ahora cerrados.